Indian Style till kyckling / tofu / oump,
4 portioner
tillagningstid ca 30 min
600 g kyckling med ben
eller
500 g tofu eller oumph
1 msk olja
2 dl grädde eller havre/soja grädde
2 dl vatten
salt
svartpeppar
2 msk Indian Style senap
4 port mathavre
200 g morot
8 blad pak choi
1. Skär kycklingen/tofu/oumph i bitar.
2. Bryn kycklingen/veg gyllenbrun i olja. Salta och peppra.
3.
Späd med vatten och grädde. Koka ner till halva volymen, ca 20 min.
4. Koka havren.
5. Stava moroten och sjud den lätt i lätt saltat vatten samt doppa pak choken ikokande vatten i ca 1 min.
6.
Dra pannan från spisen och rör ner senapen (koka den ej).
Lägg upp och servera.
Serveringstips:
Servera med olika former av hel säd eller ris.
Tillbaka |