Recept med Indian Style senap

i sås till kyckling / tofu / oumph

 

 

WEBBSHOP

Produkter

Recept

Här säljs

Historia

Merläsning

Länkar

Kontakt

Hem

 

 

 


Indisk kryddning med LissEllas Indian Style senap ger en
cross over mellan den nordiska hettan och det indiska kökets mosaik av smaker..
Det är lätt att laga mat med LissEllas senap från Dalarna.
Mathantverk med äkta smak, lokalodlat frö och inga tillsatser.
Världsmästare i senap.

 

Indian Style till kyckling / tofu / oump,
4 portioner
tillagningstid ca 30 min

600 g kyckling med ben
eller
500 g tofu eller oumph
1 msk olja
2 dl grädde eller havre/soja grädde
2 dl vatten
salt
svartpeppar
2 msk Indian Style senap
4 port mathavre
200 g morot
8 blad pak choi

1. Skär kycklingen/tofu/oumph i bitar.
2. Bryn kycklingen/veg gyllenbrun i olja. Salta och peppra.
3. Späd med vatten och grädde. Koka ner till halva volymen, ca 20 min.
4. Koka havren.
5. Stava moroten och sjud den lätt i lätt saltat vatten samt doppa pak choken ikokande vatten i ca 1 min.
6. Dra pannan från spisen och rör ner senapen (koka den ej).
Lägg upp och servera.

Serveringstips:
Servera med olika former av hel säd eller ris.

Tillbaka

 

 

 

 

 

 

 


Tillbaka till recept